Quants déus existeixen? Quin és el veritable camí?

En l'actualitat, vivim una de les èpoques de la història on més religions existeixen. Hi ha una innumerable quantitat de camins per arribar al cel i tots afirmen que porten al cel, o si més no, a un lloc millor. Però, en primer lloc, quants déus existeixen?

En l'antiga Grècia existien un nombre considerable de déus. Posteriorment, els mateixos déus foren adorats per el poderós imperi romà. Així, per exemple, el Zeus grec era el Júpiter romà; l'Artemis grega era la Diana romana; etc. Cal dir que cap d'aquests déus que adoraven els antics imperis no eren déus. No eren més que àngels caiguts que caigueren juntament amb Llucífer, àngel destronat que s'ha acabat convertint en Satanàs.

La Bíblia diu clarament: Jahveh dels exèrcits, Déu d'Israel, que habites sobre els querubins, tu ets Déu, tu sol, de tots els regnes de la terra, tu has fet els cels i la terra. Isaïes 36:16. La Bíblia, la Paraula de Déu, (NOTA: si algú té algun dubte sobre el fet que la Bíblia és la Paraula de Déu que consulti la pregunta referent a aquest tema), ensenya molt clar que hi ha un únic Déu. Tota la resta de falsos "déus" no són res. Són simples invencions dels homes. Són ídols muts que no hi senten ni hi veuen ni parlen. En el llibre del profeta Jeremies trobem escrit: ...un talla un arbre del bosc, les mans del fuster el treballen amb l'aixa; amb plata i amb or l'embelleixen; amb claus i amb martells el fixen, a fi que no trontolli. Aquests són com una palmera dreta, i no poden parlar; han de ser portats, perquè no caminen. No els tingueu cap por, perquè no poden fer mal i tampoc no poden fer res de bo. Jeremies 10:3-5. L'apòstol Pau va afegir:...sabem que no hi ha cap ídol en el món, i que no hi ha cap altre Déu sinó un. Perquè, encara que hi ha molts que s'anomenen déus, al cel o sobre la terra, de forma que hi ha molts déus i molts senyors; per a nosaltres, però, hi ha un únic Déu, el Pare, de qui són totes les coses, i nosaltres som per a ell; un sol Senyor, Jesu-Crist, per mitjà del qual són totes les coses, i nosaltres som per mitjà d'ell. 1 Corintis 8:4-6 Vegem clarament, com n'hi ha molts que es fan dir "déus" i "senyors" però que en realitat no són res.

La Bíblia, ha demostrat clarament que hi ha un únic Déu. Ara bé, en els temps actual s'ha escampat una fals moviment que afirma que hi ha un únic Déu, però que cada religió li atorga un nom diferent, i que cada religió té el propi camí per arribar-hi. Així, doncs, afirmen que Jesucrist, Mahoma, Krishma, Buda, etc. són diferents camins per arribar al mateix Déu.

Això és una doctrina totalment falsa. Jesús va dir clarament: Jo sóc el camí i la veritat i la vida: ningú no ve al Pare sinó per mi. Joan 14:6 Pere va afegir: I en ningú altre no hi ha la salvació: perquè no hi ha cap altre Nom (Jesús) sota el cel donat als homes en què haguem de ser salvats. La Paraula de Déu és molt clara, únicament Jesús ens salva. La resta de noms de persones que diuen que ens porten al cel no són més que mentides, doncs, Jesús és l'únic que ha mort per pagar el preu pels nostres pecats

La Bíblia ensenya clarament que ni Mahoma, ni Krishma, ni Buda, ni la verge Maria, ni cap dels sants adorats i idolatrats pels catòlics no ens poden dur al cel. Creure que aquests ens poden portar al cel és idolatria. I això és pecat davant l'únic Déu, doncs trobem escrit: No et faràs cap estàtua ni cap imatge del que hi ha dalt als cels, ni del que hi ha a baixa a la terra ni del que hi ha dins les aigües sota la terra, no et prostraràs davant d'ells ni els serviràs, perquè jo, Jahveh el teu Déu, sóc un Déu gelós... Èxode 20:5 I també trobem escrit: Jo sóc Jahveh, aquest és el meu Nom, i no dono a ningú altre la meva glòria, ni la meva lloança a les escultures. Isaïes 42:8

preguntadelasetmana (23K)

Pàgina creada amb l'ajuda de:

cctw (45K)
evolucio-vs-creacio-el-llibre (82K)