El perdó

Perquè, si perdoneu els altre les seves faltes, el vostre Pare celestial també un perdonarà a vosaltres; però si no els perdoneu, el vostre Pare no us perdonarà les vostres. Mateu 6:14

Una de les bases de la vida cristiana és el perdó. Déu ens reconcilià amb Ell mitjançant la sang del seu fill Jesucrist. Jesús morí per tal que tot aquell que cregui en Ell obtingui el perdó dels seus pecats i vida eterna. Al igual que el Senyor ens ha perdonat les nostres faltes, també així, nosaltres tenim l'obligació de perdonar les faltes que els altres ens hagin pogut fer. Mateu 5:22 Doncs jo us dic: El qui s'irriti amb el seu germà serà condemnat pel tribunal; el qui l'insulti, serà condemnat pel Sanedrí, i el qui el maleeixi, acabarà al foc de l' infern. 1 Joan 3:15 Tothom que odia el seu germà és un assassí, i ja sabeu que cap assassí no té vida eterna dintre seu.

Si no perdonem la paraula ens ensenya com la nostra oració no serà escultada, per tant la nostre comunió amb el Senyor resta trencada. Mateu 5:23-24 Per això, si en el moment de presentar la teva ofrena a l'altar, allí et recordes que el teu germà té alguna cosa contra tu, deixa allí mateix, davant l'altar, la teva ofrena i vés primer a fer les paus amb el teu germà; ja tornaràs després a presentar la teva ofrena. Satanàs sap això, i buscarà sempre de diverses maneres, que tinguem problemes alhora de perdonar als germans. L'enemic és astut i sap que quan més mal ens fan és quan la persona que ens tracta malament és una persona propera. (Salm de David i llibre job). Cal que tinguem sempre presents que com a persones humanes som imperfectes, amb la qual cosa, amb tot que busquem fer el bé, a vegades, sense voler-ho fem el mal. Romans 7:19 No faig el bé que voldria, sinó el mal que no voldria. Em de recordar que només Jesucrist és perfecte i cal que la nostra fe es sustenti en la seva persona perquè Ell és l'únic que no ens fallarà mai.

Un dels errors que ens cal evitar és pensar que hem d'esperar que el nostre germà es disculpi per perdonar-lo. Lluc 23:34a Jesús deia: - Pare, perdona'ls, que no saben el que fan Fets 7:60 Després caigué de genolls i va cridar amb tota la força: - Senyor, no els tinguis en compte aquests pecat! El fet de perdonar o no als germans és més important per un mateix que per l'altre persona, ja que, un cop la persona demana perdó ja no es troba sota situació de pecat si l'altre no el vol perdonar Amb el que pugueu procureu estar amb pau amb tothom.
preguntadelasetmana (23K)

Pàgina creada amb l'ajuda de:

cctw (45K)
evolucio-vs-creacio-el-llibre (82K)