Déu és Totpoderós

El fet que Déu és Totpoderós significa que no hi ha res que Ell no pugui realitzar. Cal entendre, evidentement, res que no sigui negar alguns dels seus atributs.

Analitzem el següent verset

Perquè per a Déu no hi ha res impossible. Lluc 1:37

Aquesta frase la va dir l'àngel Gabriel a Maria, la mare de Jesús, referint-se a l'embaràs d'Elisabet. Elisabet era, al igual que Sara, la dona d'Abraham, d'edat avançada i per naturalesa, ja no podia tenir fills. No obstant, Déu va fer que concebés en la seva vellessa.

Per a Déu no hi ha res impossible. Ell té el control en tots els àmbits possibles. Ell té el control sobre els objectes inanimats, els animals i les persones.

Anem a veure alguns exemples:

Déu té el control sobre els objectes inanimats

A l'evangeli segons Marc en el capítol 4 se'ns narra un passatge on Jesús travessava el mar de Galilea. Durant la travessia es va produir una gran tempesta i Jesús, després que els deixebles el despertessin, va increpar el vent i l'aigua i es va produir una gran calma. Marc 4:35-41 En aquest passatge queda molt clar com Déu té poder sobre els objectes inanimats.

També podem veure en d'altres passatges de la Bíblia com Déu té el control sobre els objectes inanimats. Per exemple quan va partir el Mar Roig Èxode 14:19-31, quan va partir el Jordà Josuè 3:9-17, quan va fer caure pedra sobre els enemics d'Israel en la conquesta de Canaan Josuè 10:11,etc.

Déu té el control sobre els éssers vius

En la Bíblia trobem exemples molt clars com Déu té poder sobre els animals.

En 1 Reis 17:1-6 la Bíblia ens narra com Déu va manar als corbs que alimentessin al seu servent Elies.

En Jonàs 4:6-7 veiem com Déu va preparar una planta i posteriorment un cuc perquè mossegués la planta

Veiem clarament com Déu té poder sobre els ésser vius

Déu té poder sobre les persones

Ja hem vist en els exemples de Elisabet i Sara com Déu va fer que dues dones que per naturalesa ja no podien tenir fills concebéssin.

Si mirem el ministeri de Jesús veurem que va realitzar moltes sanitats, (va guarir cecs Mateu 9:27-31; Marc 8:22-26; Marc 10:46-52; Joan 9, sords Marc 7:-31-37, leprosos Mateu 8:1-4; Lluc 17:11-19, va ressuscitar morts Mateu 9:18-26; Lluc 7:11-17; Joan 11, etc.) demostrant així que Déu té poder sobre les persones.preguntadelasetmana (23K)

Pàgina creada amb l'ajuda de:

cctw (45K)
evolucio-vs-creacio-el-llibre (82K)