Déu és incommovible

El fet que Déu es incommovible significa que Ell no canvia. Sovint, les persones canviem d'opinions i el que abans no ens semblava bé ara ens pot semblar bé o viceversa. Déu no és així. Déu és sempre igual.

Com em vist en l'estudi anterior Déu no té principi ni final, però els seus atributs, la seva forma de pensar i veure les coses no canvia. Mirem alguns versets.

Als inicis tu vas fundar la terra: i els cels són obra de les teves mans; ells seran destruïts, però tu perdures: i tots, com un vestit s'envelliran, com un mantell tu els canviaràs, i seran canviats. Però tu ets el mateix, i els teus anys no s'acabaran. Psalm 102:25-27

Perquè jo sóc Jahveh, no canvio: per això vosaltres, fills de Jacob, no heu estat consumits. Malaquies 3:6

Tot bon do i tot do perfecte és de dalt, i baixa del Pare de les llums, en qi no hi ha canvi ni ombra de variació. Jaume 1:17

Jesu-Crist és el mateix ahir i avui i pels segles. Hebreus 13:8

Es veu molt clar en aquests versets com Déu no canvia. Ara bé, veiem en l'actualitat com cada vegada és més freqüent la predicació d'un evangeli diferent, un evangeli més permissiu, en definita, un evangeli adaptat als interessos del món. Em de tenir molt de compte perquè, tal com em vist en aquest estudi, Déu no canvia, per tant, si l'evangeli que escoltem ara és diferent del que es predicava fa un segle, llavors vol dir que probablement ens estan predicant un evangeli diferent al que diu la Bíblia.

L'evangeli que es predicava en temps de Jesús i els apòstols és el mateix que té que predicar-se avui en dia. Actualment, s'utilitzen tota mena d'excueses per poder manipular l'evangeli. La principal és que els temps han canviat. És cert, els temps han canviat, en l'època dels apòstols no hi havia rentadores, ni cotxes, ni avions, ni dutxes amb aigua calenta; però les necessitats de les persones segueixen essent les mateixes. Les persones segueixen necessitant a Déu que els salvi de la ira que ha de venir.

PER REFLEXIONAR:

Déu no canvia, els que canvien són les persones que es tornen més mundanes creant-se el seu propi evangeli al gust dels seus desitjospreguntadelasetmana (23K)

Pàgina creada amb l'ajuda de:

cctw (45K)
evolucio-vs-creacio-el-llibre (82K)